luni, 25 august 2014

Sa distram copii







Pregatiri de scoala si nu numai

     Vine scoala...imediat. O si aud cum striga de dupa colt. Si daca nu stiati, am si eu o viitoare scolarita, care va imbraca uniforma clasica, pepita, care o aveam si noi copii fiind. Si ce m-am gandit? Mama si bunica imi faceau cele mai frumoase gulerase ptr acea uniforma, si am de gand sa-i fac si mandrei mele la fel. Deocamdata am incercat si mi-au reusit aceste 2 modele. Imediat vom lua uniforma si atunci va aparea si cel alb, probabil cu ceva albastru prin el ;). Deabia astept sa va prezint scolarita mea


Guler Bumbac mercerizat


Guler bumbac mercerizat si panglica satinata


Curcubeu impletit

                    Doamne si ce-mi mai plac culorile astea. Si nu m-am putut abtine si m-am pus la grea incercare din nou, dar pana la urma l-am dovedit ( problema era cu sistemul de prindere ;) ). Acum provocarea va fii sa-i fac si niste cercei pe masura, dar nu m-am hotarat ce model inca. Ma bate gandul sa incerc niste cercei model celtic, caci seamana putin, nu?





Colier si bratara crosetate din bumbac mercerizat, accesorizate cu lant aramiu


Cercelusi - cirese,stelute,mandala





Bicicliti?


                       Bicicliti? Biciclim maria Ta.....in sfarsit ne-am luat iar biciclete ( eu si sotul, caci mandra inca o mai avea; nu au mai apucat sa o fure, caci era parcata in casa , nu pe scara), si asta doar ptr ca am gasit un loc sigur de parcare ptr ele . Si ce mi-am zis....ia sa o fac a mea si doar a mea ca sa nu ii vina sotului vreo ideea creata sa faca schimb.  Si asta a iesit....trebuie sa o fac si pe a mandrei acum ;)


Floricele si snur  din bumbac mercerizat